Essevee Experience

4 februari 2018 - 17:00

Om het nieuwe jaar op een gepaste manier in te zetten, nodigen we u uit om samen met N-VA Zulte de heruitgave van de bekerfinale 2017 mee te maken, maar ditmaal in het Regenboogstadion, op zondag 4 februari om 20u00. Eens zien wie de beste wintertransfers realiseerde?

De wedstrijd is gratis voor alle leden van N-VA Zulte.

Opwarmen voor de wedstrijd doen we in café de Vlasschuur (vanaf 17 uur).

We voorzien niet alleen een comfortabele zitplaats in het vernieuwde Regenboogstadion, maar ook een drankje én snack naar keuze (hamburger, hotdog, braadworst of frietjes).

Voor wie graag familie, vrienden, collega’s, kennissen… meeneemt: dit kan voor de beperkte bijdrage van 15€ per persoon. Maar eigenlijk worden ze al lid voor een luttele 12,50 €. Tel uit uw winst ...

Let op: uiterste datum voor inschrijving is woensdag 24 januari. Vooraf inschrijven is -omwille van veiligheidsredenen- noodzakelijk.

Reserveer snel één of meerdere plaatsen en mail naar nicolas.cuypers [at] n-va.be of bel Ward Baeten op 0485/10 11 08. Inschrijven via een bestuurslid kan uiteraard ook.

Om veiligheidsredenen worden volgende gegevens opgevraagd door de club; gelieve daarom deze gegevens door te geven bij inschrijving:

- naam, voornaam, adres, geboortedatum en identiteitskaartnummer

Adres: 

Olsenestraat 5b

9870 Zulte