Het groene randje

Het beeld van ons geel hart met het groene randje met daarin 9870 symboliseert de visie van N-VA Zulte op onze mooie landelijke gemeente. 

 

Het gele hart symboliseert het koesteren van onze gemeenschap door de ideologische bril van onze moederpartij N-VA. We worden sterk gesteund door onze vele volksvertegenwoordigers en ministers die bezorgd zijn over onze toekomst en die van onze kinderen. 

We houden van ons Zulte en van elke inwoner … kinderen, senioren, personen met een beperking, mensen die het moeilijker hebben … 

 

Het groene randje symboliseert onze focus op onze omgeving. De drukte rondom ons doet ons zoeken naar mentale rust. Rust moeten we vinden in ons huis, onze thuis en de nabije omgeving. We leggen een groene rand rond onze gemeente en zetten in op een vooruitstrevend beleid op het vlak van milieu, menselijk welzijn en dierenwelzijn. We willen daarin investeren en de leiding nemen. Onze omgeving is zowel natuur, bos, landbouw, groene dorpskernen, veilig fietsverkeer, duurzame energie, gezonde lucht, proper water, minder afval en zwerfafval … 

 

9870 is de postcode van Zulte, maar ook die van Olsene en Machelen. De postcode verbindt de drie deelgemeenten. We houden van de verscheidenheid tussen de deelgemeenten, elk met zijn karakter, zijn gemeenschap, zijn verenigingsleven, zijn aandachtspunten en koesteren dat. Samen zijn we 9870 en dat maakt ons sterk. 

 

Geel en groen zijn de kleuren van Zulte en die kleuren willen we doen schitteren.