Nicolas Cuypers

Secretaris

Op 26 juni 1972 zag ik het levenslicht en werd nieuwe inwoner van Oostrozebeke. 

In 2003 besloten mijn partner en ikzelf om ons te vestigen in de warme gemeente Zulte.  

Ik studeerde af aan de hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge maar zag nogal vlug dat een commerciële loopbaan meer mijn ding was. 

Na een actieve carrière die begon als vertegenwoordiger en evolueerde naar sales manager besliste ik samen met mijn partner Hadewijch  en mijn 2 schatten van kinderen Andreas en Calvin om eind 2015 de stap te zetten naar het ondernemerschap.

Op 1 september 2015 werd dan ook de bvba Life onder de doopvont gehouden. Een bedrijf die zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van Philips AED toestellen.

Naast mijn professionele loopbaan ben ik nogal actief op sociaal vlak en is mijn grote hobby het organiseren van events. Enkele voorbeelden hiervan zijn de oprichting van de vzw Plusouder (een organisatie die zich inzet voor de belangen van nieuw samengestelde gezinnen en ook de term „plusouder” op de kaart gezet heeft. Een term die momenteel niet meer weg te denken is), organisatie van Q-party’s, de Rode Duivels op groot scherm in Waregem Expo, Vip arrangement tijdens de Ronde van Vlaanderen, … Daarnaast draaide ik ook jarenlang mee in het VIP gebeuren van voetbalclub Zulte-Waregem.

Als jaren volg ik het reilen en zeilen van politiek Zulte. Een beestje die me reeds lange tijd geleden gebeten heeft. De tijd is dan ook gekomen om me te engageren en in te zetten voor N-VA Zulte.