Lijsttrekker N-VA Zulte bekend

Op 14 april 2018

We zijn exact zes maanden voor de verkiezingen (op zaterdag 14 april). Het ideale moment om bekend te maken wie de N-VA lijst zal aanvoeren bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lokale afdeling maakt dit nieuws in de zelfde stijl bekend via een filmpje op haar facebookpagina.

 

Voorzitter Michaël Devriendt: We zijn druk bezig met de vorming van onze lijst. Wie deze lijst zou aanvoeren was binnen het bestuur al langer bekend. Door Linda naar voren te schuiven willen we onze waardering en vertrouwen tonen in het vele werk dat zij de voorbije jaren als OCMW voorzitter en lid van het schepencollege heeft verricht. Bovendien zijn we erg blij en trots dat we een sterke vrouw vooraan kunnen zetten in het mannenbastion dat de (Zultse) politiek is.

 

Linda Detailleur (59) was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen eveneens lijststrekker van de Zultse N-VA lijst. Naast haar job als OCMW voorzitter is ze werkzaam in het hoger onderwijs in de verpleegkunde.

Ik ben zeer blij dat N-VA Zulte me opnieuw de kans geeft om onze lijst te mogen trekken, verklaart Linda zelf. Daarnaast ben ik me ervan bewust dat het een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. We hebben de voorbije jaren hard gewerkt en mogen fier zijn op wat we bereikt hebben. De goesting is dan enorm groot om dit goede werk verder te zetten.

In de komende maanden zullen we meer details van onze lijst bekend maken, besluit voorzitter Michaël Devriendt. Een aantal oudgedienden van 2012 zullen opnieuw op onze lijst staan. Daarnaast zijn er een flink aantal nieuwe mensen die we met ons geel groen hart hebben warm gemaakt. We zijn nog niet helemaal rond, maar hebben er alle vertrouwen in dat dit binnenkort met een sterke lijst naar buiten kunnen komen.

http://www.facebook.com/116843538391434/videos/1642040125871760/

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is