N-VA Zulte kiest een nieuw bestuur

Op 24 april 2022

Eind maart werden bij N-VA Zulte bestuursverkiezingen gehouden. Elke lokale N-VA afdeling kiest immers om de drie jaar een nieuw bestuur. Gisteren werd er voor het eerst vergaderd met het nieuw samengestelde bestuur en werden de eerste lijnen uitgetekend van wat N-VA de komende jaren in Zulte wil gaan betekenen. Grote verschuivingen binnen de ploeg zijn er alvast niet. Nicolas Cuypers verlengt zijn mandaat als voorzitter.

Nicolas Cuypers: Het blijft ons streefdoel om N-VA Zulte duidelijk op de kaart te zetten binnen de gemeente. Ondanks de schepenwissel maken we nog steeds deel uit van de meerderheid. Binnen deze meerderheid wordt er steeds met aandacht naar onze mening geluisterd. Op deze manier hebben we al duidelijk onze stempel op het beleid kunnen drukken. De actie van de gemeente om reflecterende huisnummers te gaan verspreiden is hier een duidelijk voorbeeld van.

Ward Baeten is het enige gemeenteraadslid van N-VA in Zulte. Hij is daarnaast ondervoorzitter van de afdeling. Duidelijk maken dat het bestuur van de gemeente meer is dan één man of één partij blijft ons belangrijkste streefdoel. Zoals Nicolas zegt, spelen we zeker een rol in het beleid van de gemeente, zegt Ward Baeten. Zo blijven we bijvoorbeeld nauwgezet opvolgen hoe de werken aan de fietstunnel in de Drogenboomstraat evolueren.

We blijven ons inzetten voor een aangename gemeente met een sterk beleid, concludeert Nicolas Cuypers. Het feit dat veel bestuursleden zich verder willen blijven inzetten en de ploeg versterkt wordt met een aantal nieuwe gezichten stemt me hoopvol.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is