Oefenterrein geopend in wijk Ellegem

Op 21 mei 2018

Zaterdag 19 mei werd in de wijk Ellegem een gloednieuw oefenterrein geopend. Hier kan de Zultse jeugd zich in een volstrekt veilige omgeving voorbereiden op het praktische rijexamen.

Omdat er heel wat veranderde in de rijopleiding werd er binnen het N-VA bestuur een tijd terug nagedacht of we hier als bestuur iets konden mee doen. Onze secretaris Nicolas Cuypers kwam toen met het idee naar buiten dat er in onze gemeente eigenlijk geen oefenterrein beschikbaar is. Een geschikte locatie was er wel voor handen. In het midden van de wijk Ellegem ligt een stukje doodlopende straat, de Haverstraat. De terreinen er rond zijn eigendom van de sociale bouwmaatschappij. Deze heeft op korte termijn geen plannen in deze buurt. Bijgevolg een ideaal stukje straat om alle zes de manouvres te oefenen.

Het bestuur ondernam de nodige acties en maakte met belijning en een aantal hindernissen de Haverstraat klaar om als oefenterrein te kunnen dienen. De straat is vrij toegankelijk en aan het begin staat een bord waarop alle oefeningen staan aangeduid. Veel succes. (voor diegene die gaan oefenen ;) )

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is